Toimintaa

Muistikahvilat

Muistikahvila on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa saa tietoa mm. muistista ja siihen liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä voi keskustella muiden osallistujien kanssa kahvikupposen äärellä. Muistikahvilat ovat avoinna kaikille!

Muistikahvila Kuusamo avoinna MuistiPirtillä, Kitkantie 25, keskiviikkoisin klo 13-15. Joka toinen viikko muistikahvilassa on vieras ja joka toinen viikko Muistikahvilassa on Aivovireharjoitteita.
Lisätietoja p. 040 751 2178. 

Muistikahvila Taivalkoski kokoontuu Katajan Pirtillä, Lammentie 4 kerran kuukaudessa klo 12-14. Taivalkoskella on aluksi ryhtijumppaa fysioterapeutti Milla Kankaan vetämänä. Muistikahvilan ohjaajana toimii Pirjo Kouva.
Lisätietoja antaa Taivalkosken ohjaaja Pirjo Kouva p. 040 575 5473

Muistisairautta sairastavien ja heidän läheisten vertaistukiryhmät

MuistiPirtillä Kitkantie 25 kerran kuukaudessa tiistaisin klo 10-11.30. Voit tulla ryhmään yksin tai yhdessä läheisesi kanssa. Osittain eriytetty ohjelma. Keskustelua ja erilaista toimintaa esim. pelaamista, muistelua. Kahvitarjoilu!
Lisätietoja p. 040 751 2178.

Taidekerho

Kaikille avoin taideryhmä, jossa pääset kokeilemaan eri välineitä ja – tekniikoita. Ohjaajana Jukka Pelli ja Raija Hietala. 
Ryhmä kokoontuu MuistiPirtillä joka toinen tiistai klo 13
Lisätietoja Raija Hietala p. 040 751 2175/ Tuuhan Völöjyyn! 

Lauluryhmä

Yhteislaulua vapaaehtoisten vetämänä säestyksellä ja ilman säestystä. Lauluryhmä on kaikille avoin tapahtuma. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 MuistiPirtillä, Kitkantie 25.
Lisätietoja Raija Hietala p. 040 751 2175/ Tuuhan Völöjyyn!


Peliperjantai

Vapaaehtoisten ohjaama kaikille avoin ryhmä, jossa pelataan Bingoa, Bocciaa sekä erilaisia lautapelejä. 
Ryhmä kokoontuu MuistiPirtillä joka toinen perjantai klo 12

Vuotungin Virkeät- ryhmä

Kaikille avoin ryhmä, jossa askarrellaan, taiteillaan ja lauletaan yhdessä. Ryhmää ohjaa vapaaehtoiset yhdessä Raija Hietalan kanssa.
Ryhmä kokoontuu joka maanantai klo 11 - 13 Vuotungin Kylätalolla (Vuotungintie 317)

Lisäksi

Järjestämme vuosittain alkukesästä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa KESÄRETKEN lähialueen luonto ja kulttuurikohteeseen. Seuraa tästä ilmoitteluamme. Voit myös vinkata toiveesi retkikohteeksi.

Kerran vuodessa järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsin ja Kuusamon kaupungin kanssa virkistys -ja vertaiskurssin muistisairaille ja heidän läheisilleen.

Muistiviikko (vk 38/39) on Muistijärjestön tärkein toimintaviikko. Se ajoittuu aina Maailman Alzheimer-päivän (21.9.) ympärille. Viikon tarkoituksena on tuoda tietoa muistisairauksista sekä vaikuttaa muistisairaiden ja läheisten hyvän elämän puolesta.

Aivoviikon (vk 11) tarkoituksena on tuoda tietoa aivoterveydestä, muistista ja muistisairauksista koko väestölle sekä alan ammattilaisille ja heille, joita muistisairaus koskettaa.

Lisäksi järjestämme erilaisia koulutus – ja yleisöluentotilaisuuksia sekä olemme mukana messuilla ja eri tapahtumissa.