Vapaaehtoistyö


Kaipaatko tekemistä? Haluatko olla avuksi?

Vapaaehtoisia tarvitaan esimerkiksi yhdistyksen hallituksen jäseniksi aktiivisiksi toimijoiksi ja kehittäjiksi, ohjaajaksi vertaistukiryhmiin, muistikahviloiden hommiin, avustajaksi retkille ja tapahtumiin sekä muistikaveriksi käymään vaikkapa kävelyllä, kahvilassa, nuotioretkellä, elokuvissa. Vapaaehtoistehtävä voi olla lyhytkestoinen esim. retkellä tai tapahtumassa avustaminen tai pitempikestoinen, säännöllisesti toistuva, kuten muistikahvilan vapaaehtoisena tai ryhmänvetäjänä toimiminen.

Etsimme vapaaehtoisia mm. kulttuurikaveriksi, luontoystäväksi, taide- ja kirjallisuuskumppaniksi, tanssitreenikaveriksi tai lauluystäväksi. Vapaaehtoistoiminta räätälöidään kunkin muistisairaan toiveiden mukaisesti, joten myös vapaaehtoisia tarvitaan hyvin laajalla skaalalla. Jos sinulla on jokin kiinnostus asiaan tai erityisosaaminen, ota rohkeasti yhteyttä; rakennamme yhdessä sinulle yksilöllisen vapaaehtoistehtävän. Tarvittaessa koulutamme tehtävään huomioiden muistisairauden erityispiirteet.

Vapaaehtoisten kuukausitapaamiset:
Kuulumisten vaihtoa, vertaistukea vapaaehtoistoimintaan, toiminnan suunnittelua ja tehtävien jakoa, uuden muistitiedon oppimista ja virkistystä pienen purtavan äärellä. Kokoustila Siula, Kumppanuustalo Nuotta (Apajatie 1, 93600 Kuusamo).

Kevään 2023 kokoontumiset maanantaina klo 14.30 - 16.00

30.1., 27.2., 20.3., 24.4. ja 29.5.


Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä:
Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi Maili Määttä, vapaaehtoistoiminnasta vastaava

Riikka Heikkinen Marjut Kiviahde hallituksen jäsen

p. 044 425 2955 p. 044 739 1817 p.. 040 821 4134

riikka.heikkinen(at)osmy.fi marjut.kiviahde(at)osmy.fi maili.maatta(at)gmail.com